Produktnavigering

  • Truckdatorer / TruckPCTruckdatorer / Truckpc

Tactile har en lång erfarenhet inom utveckling och tillverkning av truckdatorer, truckpc eller truckterminaler. Våra truckdator -familjer utvecklas konstant och finns tillgängliga med olika skärmstorlekar och operativsystem som Windows, Linux och Android.

Tactiles fordonsmontterade truckdatorer är optimala för att öka produktiviteten och skapa effektiva processflöden inom logistiken. Våra olika modeller är anpassade för olika typer av tuffa miljöer och finns därefter i robusthet, ergonomi och med passande tillbehör.

Klicka här för att kontakta oss om du behöver vägledning från våra experter.

Robusta Truckdatorer

Våra robusta truckdatorer är designade för att möta de tuffa krav som marknaden ställer. Med ett kraftigt hölje av aluminum är våra truckpc anpassade att fungera i påfrestande miljöer där vibrationer och stötar är förekommande. Tactiles truckdatorerna är fläktlösa och saknar rörliga delar vilket gör dem mycket passande för industriella fordon eller andra utsatta miljöer.

Klicka här för att komma till vår robusta VMR serie.

Ultra Robusta Truckdatorer

För miljööer med extremt tuffa krav ställer det extra hårda krav på elektronisk utrustning som en truckpc. Här rekommenderar vi användandet av ultra robusta truckdatorer. Dessa datorer har ett extra kraftfullt chassi av aluminium med förstärkta hörn och fästpunkter. Ultra robusta datorer är oftas helt förseglade mot damm och fukt vilket t ex. gör de lämpliga för användandet i temperaturskiftande miljöer som ett fryslager.

Klicka här för att komma till vår robusta UVMR serie.

©2004 - 2021 Tactile Rugged Computers AB
×

Integritetspolicy

In compliance to General Data Protection Regulation, or GDPR, this website may send anonymous data for better user experience, you may opt-in if you agree to do so.

Please visit our Integritetspolicy page to learn how we handle your data. More info can also be found in our GDPR page.

Yes, I agree Learn more
}