Produktnavigering

  • Tactile ApplikationsutvecklingApplikationer vi erbjuder

Tactile tillhandahåller tjänster för alla steg inom applikationsutveckling. Vi har kunskapen och hjälper er med allt från idéer och design till implementering och driftstöd. Våra applikationer är plattformsoberoende och kan köras på alla enheter. Med kunskap inom både hårdvara och mjukvara guidar vi er rätt vare sig det gäller att komplettera existerande mjukvarusystem med extra funktionalitet eller om det finns behov av en helt ny mjukvarulösning.

Plattformsoberoende

Vår filosofi är att kombinera den bästa teknologin tillgänglig och att följa gällande industristandarder. Vi undviker att låsa in användare i komplicerade avtal och låser ej upp våra kunder till någon specifik hårdvara. Med mjukvara från Tactile kommer ni att komma igång snabbare och oftast använda systemen på befintlig hårdvara och operativsystem.

Utvecklingsprocess

Tactiles utvecklingsprocess består av 5 olika faser. Vi säkerställer att alltid inkludera slutanvändarna i ett tidigt skede i utvecklingsprocessen. Detta för att undvika eventuella framtida problem.

- Insamlande av information och skapandet av kravspecifikationer

- Planering & Design

- Utveckling / Kodning

- Testning

- Implementering & Drift

Printermjukvara

Är ni i behov av att skräddarsy konfiguration och mjukvara för skrivare. Vi har djup kunskap i programspråk och firmware-programmering av de flesta industriella skrivare. Datamax, Zebra etc.

Streckkodlösningar - skrivare

Funderar ni på att implementera streckkoder eller användande av rfid taggar. Vår mjukvara stödjer en bred variation av auto-id tekniker för optimering och spårbarhet inom logistik och lagerverksamhet. Vi säkerställer att både hårdvara och mjukvara är varsamt utvalt för att passa det avsedda användningsområdet.

©2004 - 2021 Tactile Rugged Computers AB
×

Integritetspolicy

In compliance to General Data Protection Regulation, or GDPR, this website may send anonymous data for better user experience, you may opt-in if you agree to do so.

Please visit our Integritetspolicy page to learn how we handle your data. More info can also be found in our GDPR page.

Yes, I agree Learn more
}