Produktnavigering

RMA förfrågan

Har Ni en trasig enhet från Tactile som inte fungerar som tänkt? Gör en grundlig felsökning och säkerställ att kablar sitter rätt monterade och att strömmatningen är korrekt.

Det går även bra att ringa oss så hjälper vi till med felsökning. Är enheten konstaterat trasig så skicka in den till oss så reparerar vi den. Fyll då i formuläret nedan och följ de instruktioner som skickas till dig per mail! Genom att fylla i formuläret hanterar vi ärendet och reparationen snabbare och effektivare.

Gäller ärendet en Zebra produkt skapar du en RMA hos Zebra. Gäller ärendet en Datalogic produkt skapar du en RMA hos Datalogic.

Reparation utanför Garanti
Startavgift/felsökning: 895 kr. Reparation: 895 kr (påbörjad timme). Kostnaden för eventuella reservdelar samt returfrakt tillkommer. Om ni önskar ett kostnadsförslag innan en reparation påbörjas kan ni meddela detta i felbeskrivningen. (Notera att en startavgift ALLTID debiteras på alla reparationer utanför garanti, även där kostnadsförslag önskas)

Vid Garantireparation
Inskicksgaranti är vårt standardförfarande. Ni betalar frakten till oss och vi betalar returfrakten. Eventuellt kan emballage tillkomma. Reservdelar och arbetstid inom garanti debiteras ej.

Garanti
Garanti gäller hårdvara och täcker produktionsfel. Generell garantitid är 1 år. Batterier och slitagedelar kan ha andra garantivillkor.

©2004 - 2018 Tactile Rugged Computers AB
Integritetspolicy  |  GDPR

Real Time Analytics
}